Diensten

In onze diensten worden verschillende projecten weergegeven waarbij wij laten zien wat wij voor u als bedrijf kunnen betekenen. Wij bieden onze klanten graag een uitgebreide keuze aan.

HELLENDE DAKEN
Wanneer het op hellende daken aankomt,  denkt men meteen aan pannen en leien. Ook hout kan hiervoor dienen.

PLATTE DAKEN
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken in EPDM, roofing en resitrix.

GEVELBEKLEDING
Wanneer het op gevelbekleding aankomt, zijn er tal van mogelijkheden. Sidings en vezelcementplaten zijn hiervoor populaire materialen. Ook inlandse en tropische houtsoorten behoren tot de mogelijkheden.

DAKAFWERKING
Ook wanneer het op de zijwanden van dakkapellen of dak oversteken aankomt zijn er veel opties. Zo heb je de keuze uit natuurlijke houtsoortentrespa of vezelcementplaten. 

ISOLATIE EN DAKTIMMER
Het dakgebinte is een belangrijke basis voor elke type dak. Dakwerken Van den Bergh voert deze constructies reeds 30 jaar vakkundig uit. Door middel van dakkapellen, dak oversteken en kroonlijsten kunnen de dakconstructies verfraaid worden.

ONDERHOUD VAN DAKEN
Het ontmossen van dakpannen en groenvrij maken van leien, het lijkt eenvoudig. Toch schakel je hier best een ervaren dakwerker in. Zonder de juiste technieken en producten kan men schade aan de dak afwerking berokkenen.

OUTDOOR BUILDINGS
Voor afdakencarports pergola’s vervaardigd uit eik 
kan je ook bij ons terecht. Of je nu eerder een strak bijgebouw in gedachten heeft of toch liever kiest voor een rustiek bijgebouw met een zadeldak? Wij helpen graag in het realiseren van je droom.


WE BUILD YOUR DREAM

DAKWERKEN VAN DEN BERGH