Diensten

In onze diensten worden verschillende projecten weergegeven waarbij wij laten zien wat wij voor u als bedrijf kunnen betekenen. Wij bieden onze klanten graag een uitgebreide keuze aan.

Hellende daken

Wanneer het op hellende daken aankomt,  denkt men meteen aan pannen en leien. Ook dit is een specialiteit van ons.

Gevelbekleding

Wanneer het op gevelbekleding aankomt, zijn er tal van mogelijkheden. Sidings en vezelcementplaten zijn hiervoor populaire materialen. Ook inlandse en tropische houtsoorten behoren tot de mogelijkheden.

Dakafwerking

Ook wanneer het op de zijwanden van dakkapellen of dakoversteken aankomt zijn er veel opties. Zo heb je de keuze uit natuurlijke houtsoortentrespa of vezelcementplaten. 

Bijgebouwen

Voor afdakencarports pergola‚Äôs vervaardigd uit eik 
kan je ook bij ons terecht. Of je nu eerder een strak bijgebouw in gedachten heeft of toch liever kiest voor een rustiek bijgebouw met een zadeldak? Wij helpen graag in het realiseren van je droom.

Onderhoud

Het ontmossen van dakpannen en groenvrij maken van leien, het lijkt eenvoudig. Toch schakel je hier best een ervaren dakwerker in. Zonder de juiste technieken en producten kan men schade aan de dakafwerking berokkenen.

Isolatie en daktimmer

Het dakgebinte is een belangrijke basis voor elke type dak. Dakwerken Van den Bergh voert deze constructies reeds 30 jaar vakkundig uit. Door middel van dakkapellen, dakoversteken en kroonlijsten kunnen de dakconstructies verfraaid worden.


WE BUILD YOUR DREAM

DAKWERKEN VAN DEN BERGH