Hellende daken

Wanneer het op hellende daken aankomt,  denkt men meteen aan pannen en leien. Ook dit is een specialiteit van ons. De helft van de daken die we jaarlijks leggen wordt bedekt met leiennatuurleien en verschillende soorten pannen.

Ook dakkapellen en Velux ramen komen hier zeer vaak aan bod. We helpen je graag bij de keuze tussen dakafwerking en toebehoren.

Postel 20

De Postel 20, de stormpan bij uitstek, is wat je noemt de ideale mix tussen een klassiek ontwerp en moderne techniek. Het is een pan met een strakke en toch vriendelijke vormgeving.

Signy

De vrijheid om te kiezen, die bieden we u met het model Signy. Deze dakpan past zich makkelijk aan: u kunt er alle kanten mee op. Helemaal thuis op een klassiek huis, maar ook perfect op zijn plek op moderne woningen.

OVH 206

Een dak dat typisch is voor de Lage Landen. Dat krijgt u als u kiest voor de OVH 206. Deze dakpan is namelijk een variant op één van onze meest traditionele modellen. We bedekken er al meer dan een eeuw daken mee.

Stormpan 44

Dat dacht u van de unieke combinatie van zachte blauwtinten, gesmoorde afwerking én een stijlvol verweerd uitzicht? Dat brachten we samen in de Stormpan 44 Oud Latem Blauw Gesmoord.

Oude Pottelbergse pan 451

De combinatie van Blauw Gesmoord en de verweerde look van de Vieilli Oude Pottelbergse dakpan, die vindt u in deze Vieilli Blauw Gesmoorde holle dakpan.

Natuurlei Cupa 5

Lei van zwart blauwachtige kleur, van regelmatige vlakheid en gladde textuur. De nominale diktes bedragen 3,75 mm, 5 mm en tot 8 mm voor dikke modellen.


Er zijn nog meer pannen en leien ter beschikking.
Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.


WE BUILD YOUR DREAM

DAKWERKEN VAN DEN BERGH